Çanta misterioze që deri në vdekje e mbajti me vete, kjo është gënjeshtra e madhe që Tito fshihte në të

Një nga njerëzit në rrethinën e Josip Broz, i cili dyshonte dhe më vonë pretendoi se kishte prova se Tito nuk ishte personi që paraqitej, është doktori i tij personal, Dr. Aleksandar Matunoviq.

Ai e trajtoi marshallin nga viti 1975 në 1979, ose pothuajse deri në vdekje. Matunoviq shkroi se “raporti i gjetur mbështet dyshimin se Tito nuk ishte Josip Franjo Broz nga Kumroveci, por një tjetër emër fshihej pas tij”.

“Tito kishte një çantë të vogël, më duket nga lëkura e gjarpërinjve, ai gjithmonë e mbante atë me vete. Çanta, përveç çelësit, u sigurua me një kapak të vogël. Në dy raste e gjeta duke kontrolluar në çantën e tij, gjersa kur hyra ai e mbylli atë me shpejtësi duke vepruar si një njeri i kapur duke vjedhur në dyqan. /gazetainopress//

Kliko linkun per me teper