FOTO E RADHË: Avni Rustemi, i rrahur dhe i torturuar pas atentatit ndaj Esat Toptanit

Ne vijim keni mundsi te shihni fotografi te radhe te boutar nga Gazeta e njohur franceze “LE MIROIR” më datë 20 qershor 1920 publikon një fotografi të rrahur keq të Avni Rustemit. Kjo foto na bene te shohim detaje te histories dhe njgarjes se atentatit. Në foto, ai shihet i torturuar barbarisht nga policia franceze, pasi kishte kryer atentatin ndaj Esat Pashë Toptanit në Paris në vitin 1920

Avni Rustemi i fotografuar në stacionin e policisë në Paris /gazetainfolus//

Klikoni linkun per me teper