Me kaq përfundon gjithçka – e patë puna e Rusisë, ja çka i bëri sot NATO

Katër batalione ndërkombëtare të stacionuara në Evropën Lindore tashmë janë të gatshme t’i përgjigjen çdo agresioni rus,njoftuan ministrat e Mbrojtjes së tetë vendeve anëtare të NATO-s.


Gjermania,Anglia, SHBA-ja dhe Kanadaja aktualisht drejtojnë katër grupe ushtarake multinacionale në Estoni,Letoni,Lituani dhe Poloni.Dislokimi i tyre u vendos nga liderët e NATOs..Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK