Kujdes! Nëse hani këtë për mëngjes, ajo mund të jetë duke ju vrarë dalëngadalë…

Një padi e paraqitur nga Lewis Daly në Brooklyn, Nju Jork, thotë se tërshëra përmban një substancë kancerogjene të quajtur glipostat dhe është përcaktuar të jetë potencialisht e dëmshme.


Për njerëzit në vitin 2015. Sipas tij, gjurmët e glipostatit u gjetën pas testimit të produktit. Padia do të kërkojë më tej rimbursimet e konsumatorëve.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK