‘Selfie’ e Bush, Clinton e Obama ka habitur shumëkënd, të gjithë po pyesin kush është personi me ata në imazh (FOTO)

Ish-presidentët amerikanë Barack Obama, George W. Bush dhe Bill Clinton, kanë marrë pjesë gjatë javës së kaluar në garën nacionale të golfit e njohur ndryshe si “kupa presidenciale”.


Me ç’rast kanë bërë një selfie e cila me shpejtësi të madhe është shpërndarë në internet.Dhe derisa ekipet amerikane po luanin, kurse tifozët e tyre brohorisnin.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK