Një top i madh akulli bie nga qielli në kopsht, habiten familjarët

Një top i madh akulli ra nga qielli dhe u përplas në kopshtin e një familjeje në Britani, duke lënë një krater të madh dhe të mistershëm në tokë.Familja Helliwell thonë se..


Janë me fat që askush nuk u lëndua ose u vra kur akulli ra në tokë me një krismë të madhe dhe dridhi shtëpinë e tyre.Impakti la një krater 1.4m me 1.2m të madh.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK