LAJMI FUNDIT: Tronditet Kosova! Një baba e katër djemë të vrarë

Një çështje pronësore dyshohet se la pa asnjë burrë në shtëpi familjen Berisha në fshatin Kosuriq të Pejës.Katër djemtë e kësaj familje dhe babai i tyre janë vrarë.


Vrasja e kryefamiljarit të familjes Berisha në Kosuriq të Pejës para shumë vitesh,kishte lënë të hapur një çështje pronësore që do shndërrohej në makthin e kësaj familjeje.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK