Kjo është gjendja e Milaim Zekës pas rrahjes që ia bëri Frashër Krasniqi

Kjo është gjendja e Milaim Zekës pas rrahjes që ia bëri Frashër Krasniqi.Në një debat televiziv në Klan Kosova, deputeti nga Vetëvendosje Frashër Krasniqi dhe ai i Nismas.


Milam Zeka janë zënë fizikisht mes vete.Deri të përleshja fizike ka ardhur pas një debati të nxehtë mes vete.Ka qenë deputeti Zeka i cili e ka quajtur kriminel deputetin Krasniqi.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK