Pas 50 vitesh martesë burri i rrëfeu gruas së tij se e kishte gënjyer gjithë jetën, por ajo…

Një çift të moshuarish jetonin vetëm në banesën e tyre në një fshat amerikan. Ata ishin dashuruar që të rinj dhe pavarësisht të gjithë sfidave ata kishin ruajtur dashurinë.


Ata jetonin në varfëri, por çifti ishte mirënjohës që kishin njëri-tjetrin. Një herë në javë, burri dhe gruaja uleshin në parkun pranë shtëpisë dhe hanin kekun me qershi.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK