VUÇIÇ: DO TË MBYLL KONFLIKTIN ME SHQIPTARËT DHE DO TË LARGOHEM NGA POLITIKA

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç, deklaroi se Beogradi synon të zgjidhë njëherë e përgjithmonë të gjithë problemet që ka me shqiptarët.Në një intervistë për televizionin serb.


“RTS 1”, Vuçiç tha se “ne nuk mund t’i kënaqim shqiptarët që të njohim Kosovën, por nga ana tjetër shtoi se edhe ne nuk mund të kënaqemi nga një zgjidhje përfundimtare e çështjes së Kosovës.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK