“Bab, sa të bahem 17 vjeç do të të vras”, fjalët rrëqethëse të 11-vjeçarit nga Shkodra

Dhuna në familje është shndërruar në një fenomen të zakonshëm në vendin tonë dhe kohet e fundit kanë qenë të shumta rastet e denoncimit në polici të dhunës së ushtruar.


Nga bashkëshorti drejt anëtarëve të tjerë të familjes.Një histori prekëse tregon një vajzë nga Shkodra. Në letrën e saj drejtuar “ShkodraNews”, ajo shkruan për gjithçka.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK