Pas 50 vitesh martesë burri i rrëfeu gruas së tij se e kishte gënjyer gjithë jetën, por ajo…

Një çift të moshuarish jetonin vetëm në banesën e tyre në një fshat amerikan.Ata ishin dashuruar që të rinj dhe pavarësisht të gjithë sfidave ata kishin ruajtur dashurinë.


E tyre edhe për mbi 50 vjet martesë.Ata jetonin në varfëri, por çifti ishte mirënjohës që kishin njëri-tjetrin.Një herë në javë, burri dhe gruaja me shume.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK