RAMA: TË HEQIM MURET NDARËSE – TË UNIFIKOJMË AMBASADAT ME KOSOVËN

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj kanë thënë se mbledhja e përbashkët e qeverisë Shqipëri- Kosovë do të zhvillohet 27 nëntor – 28 nëntor.


Rama tha se në mbledhjen e përbashkët të Qeverive, fokus kryesor do të jetë heqja e kufirit midis Shqipërisë dhe Kosovës.“Kontrollet do të jenë aq të rralla sa që..
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK