Ja sa miliardë euro vlen për Shqipërinë, fitorja e Angela Merkel

Me fitoren e ditës së diel, Angela Merkel ka thyer një rekord të ri në Europë, duke fituar një mandat të katërt dhe duke i dhënë shansin vetes që të qeverisë ekonominë më të madhe të Europës për plot 16 vite.


Kancelarja mban të njëjtin pozicion që prej vitit 2005. Shifrat tregojnë se, Merkel në krye të ekzekutiv gjerman nuk është një lajm i mirë vetëm për ekonominë gjermane.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK