Erdogan: Ata që duan ta përçajnë Shqipërinë

Turqia sheh me shqetësim përplasjen e fundit mes Presidentit të zgjedhur, Ilir Meta dhe Kryeministrit Edi Rama. Deklarata është bërë në një intervistë ekskluzive.


Gjatë bisedës,gazetarin Sokol Balla, Presidenti, Recep Tayyip Erdogan, foli për forca që duan destabilitetin e Shqipërisë dhe përmes saj edhe Ballkanit, por palajmëroi se Turqia nuk do ta lejojë këtë..
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK