LAJMI FUNDIT / Serbia nënshkruan hyrjen e rusëve në Kosovë

Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë Marko Djuric dhe Branimir Nesic, shefi i zyrës rajonale për OJQ-Ballkan “mision humanitar rus”.


Ky mision rus, i mveshur me petkun e një organizate humanitare, sipas këtij memorandumi, në të ardhmen do të ndihmojë serbët e Kosovës, në fushat e arsimit dhe shëndetësisë.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK