Ky është bashkëshorti i Alketa Vejsiut, pse ajo nuk flet asnjëherë për të?

Të gjithë e njohim Alketa Vejsiun falë prezantimit të saj në spektakle të shumta në ekrane të ndryshme në vendin tonë, por thuajse asnjëherë nuk e kemi parë pranë bashkëshortit të saj.


Vetë është një personazh publik, prezantuese dhe biznesmene mjaft e suksesshme, por tepër e kujdesshme sa i takon jetës private. E rezervuar në maksimum.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK