Gjinekologët nuk ua tregojnë këtë vetëm sepse është produkt shtëpiak, i cili shkatërron kërpudhat, bakteret dhe erën e keqe

Herët ose vonë secila grua duhet të shkoi tek doktori me simptomat të cilat nuk janë aq komode për t’u folur. Skuqje, kruarje gjenitale, ënjtje e membranave mukoze, dhimbje abdominale etj.


Vaginitisi është inflamacion i linjave të vagjinës që shkaktohet nga bakteret patogjene ose kërpudhat. Kjo sëmundje i prekë shumicën e grave gjatë shtatzënisë.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK