Rritni mundësitë për shtatzëni dhe parandaloni cistet ovariane me këtë recetë natyrale!

Fibroidet janë tumore beninje që gjenden brenda mitrës dhe që në të shumtën e rasteve bëhen kaq të mëdha sa parandalojnë edhe shtatzëninë.Reth 25 për qind e grave mbi 35 vjeç mund të vuajnë nga cistet.


Disa gra nuk kanë pasur kurrë ciste, por ato që kanë kaluar nëpër këtë proces, pohojnë se simptomat janë rraskapitëse. Këto ciste ndryshojnë në madhësi.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK