Durrës/Gërmojnë në tokë për objekte arkeologjike, çudia ndodh në majë të pallatit

Betonizimi i qytetit të Durrësit është një ndër temat më të ndjeshme dhe që është diskutuar më së shumti si në media, edhe mes qytetarëve të Durrësit.


Të gjithë kemi qenë dëshmitarë të betonizimit të këtij qyteti, e si për ironi, teksa kudo gërmohet nën tokë për të gjetur objektet arkeologjike, çudia ka ndodhur në majë të një pallati.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK