LAJMI FUNDIT / Xhensila Xhuti sot ka ndërruar jetë

Pra pak muajsh kishim bërë një njoftim për Xhensila Xhuti që luftonte për të jetuar,ku ajo vuante nga një sëmundje e rëndë Xhensila Xhuti sot ka ndërruaj jetë..


Ndodhej në gjëndje kome para pak kohësh..Trupi i saj i pa jetë ndodhet në shtëpine e saj në fshatin e lindjes Braçanj.Ku dhe do përcillet për në banesën e fundit nesër. Xhensila Xhuti ishte 23 vjeçe.
Kliko Linkun poshte per me teper:

 

 

 

 

 

 

 

LINK