Nëna ia heq pelenën djalit por habitet nga ajo që sheh

Një nënë e ka përshkruar ankthin që e kishte përjetuar kur e kishte zbuluar se i biri i saj ishte bërë synet pa pajtimin e saj.Gruaja, nga Nottingham.


Ka thënë se pasi që ia kishte hequr pelenën të birit e kishte parë të mbuluar në gjak dhe ishte shqetësuar aq shumë saqë i ishte dashur të dilte nga dhoma.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK