Metoda e saktë për të përdorur farën e zezë?

Një ekspert i mjekësisë së bazuar në Kur’an dhe Hadith, thotë se çështja se si të përdorim kokrrat e farës së zezë bazohet në shumë hadithe autentike që flasin për vlerën e farës së zezë.


Vazhdon ky mjek dhe thotë se kam vënë re se shumë njerëz e përdorin atë, veçanërisht për shkak se është e rekomanduar nga Profeti Muhamed alejhi selam duke thënë se “ajo është kurë për çdo sëmundje”.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link