LAJM BOMB: Amerika “trondit” Serbinë me këtë super lajm për shqiptarët!

Eksperti i çështjeve ballkanike, David Phillips, thotë se Rusia po përpiqet ta fusë Ballkanin brenda sferës së saj të influencës, prandaj Shtetet e Bashkuara duhet ta shtojnë angazhimin e tyre në këtë rajon.


Phillips është Drejtor i Programit për Paqen dhe të Drejtat në Universitetin Columbia të New Yorkut dhe ka shërbyer si këshilltar i çështjeve të jashtme për Departamentin e Shtetit gjatë administratave Clinton.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link