Presidentja Kroate: Shqiptaret i kemi “amanet” per ta do e ….

Kolinda Grabar-Kitarović është personi me i fuqishëm ne Kroaci, pra është presidentja e vendit dhe sigurisht qe kur thotë diçka për Shqiptaret ne gëzohemi.


Ne një interviste tha “ Shqiptaret i kemi amanet, ata janë vëllezërit tan kujdes ne mund te fillojmë edhe luftën e trete botërore për ta” shprehet Kolina.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link