Shkencëtarët bëjnë një zbulim të madh/ Shqipëria dhe Kosova janë…😲😲

Të gjithë banorët e Europës janë kushërinj të largët me njëri tjetrin, thonë shkencëtarët.Një studim i Universitetit të Kalifornisë ka gjurmuar origjinën fisnore të popujve të Europës.


Sipas studiuesve Coop dhe Ralph, paraardhësit e italianëve kanë qenë fis me ata të spanjollëve.Shkencëtarët bëjnë një zbulim të madh.Ndërsa paraardhësit e shqiptarëve kanë pasur lidhje gjaku me ata të grekëve dhe maqedonasve.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link