I dhembte i gjithë trupi, doktorët shokohen nga çfarë i nxorën nga trupi (Video)

Një video e filmuar në një seancë operacioni në Kinë, tregon momentin kur një ngjalë hiqet nga trupi i një pacienti i cili u ankonte vazhdimisht se kishte dhembje në trup.Videoja mori më shumë se 50.000 shikime në më shumë se 24 orë.


Kirurgu e heq me kujdes ngjalën nga trupi i pacientit me mjetet e tij ndihmëse.Sipas pacientit ngjala ishte futur në trupin e tij pasi ai ishte kaps dhe nga ato që kishte dëgjuar ngjala mund ta shëronte.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link