Djalin në foto nëna donte ta abortonte për shkak të kushteve të rënda, ndërsa sot është personi më i famshën në botë

Jo të gjithë lindin të pasur e të suksesshëm! Këtë fat e ka pasur edhe nëna e futbollistit të madh Cristiano Ronaldos, e cila për shkak të kushteve të rënda ekonimike kishte menduar ta abortonte.


Megjithatë, nuk e bëri. Por pas këshillimeve me mjekët dhe me disa miq arriti në përfundimin që duhet ta mbante djalin, të cilin e quajti Cristiano, shkruan Gazeta Metro.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link