Momenti i vështirë i deputetes: Kur pashë ato foto, martesa ime mori fund…

Një deputete australiane ka “hapur zemrën” me disa deklarata lidhur me momentin kur kuptoi se martesa e saj kishte marrë fund, pasi zbuloi disa
foto pornografie me fëmijë në kompjuterin e bashkëshortit.


Rachel Carling-Jenkins, e cila përfaqëson konservatorët australianë në Viktoria, foli në parlament lidhur me momentin e saj më të vështirë në jetë.Ajo tha se kishte dyshime se bashkëshorti i saj Gary, e tradhtonte dhe kërkoi ndihmën e të birit 18-vjeçar.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link