Ky është ministri i bujqësisë i zgjedhur nga qeveria e Kosovës,që dikur i torturonte qytetarët e Prishtinës

Ministri i Bujqësisë në Qeverinë e Kosovës, Nenad Rikallo, po akuzohet për torturim të qytetarëve të Prishtinës gjatë kohës së luftës.Edhe pse kanë kaluar gati dy dekada, Fexhrije Beqiri mund ta kujtojë fytyrën e Nenad Rikallos, i emëruar ministër i Bujqësisë në qeverinë e Ramush Haradinajt.


Banorët e një ndërtese në Kurriz të Dardanisë kanë rrëfyer për KTV torturat që thonë se Rikallo ka bërë, dhe faktin që ai gjithmonë aty është shfaqur me uniformë dhe i armatosur.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link