Ambasadori Donald Lu: Po, i hoqa kufjet kur filloi të flasë Gramoz Ruçi sepse..

Diplomati i SHBA-së Donald Lu e ka pranuar faktin se ka hequr kufjet në kohën kur ishte duke folur kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi.Ambasadori Lu pas gjestit te tij është pyetur nga gazetarët në lidhje me këtë gjë dhe duke qeshur e ka pranuar.


Por ka deklaruar se ‘nuk mund ti përgjigjem kësaj pyetje’.Ambasadori i SHBA-së nuk ishte prezent as në seancën e zgjedhjes së Ruçit si kryetar i Kuvendit.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link