Ky është momenti kur oficeri rus dhe 11 ushtarë serb vriten në Koshare

Një oficer rus dhe 11 ushtarë serbë kishin mbetur të vrarë nga forcat e UÇK-së në Koshare gjatë tentimit të tyre për t’iu dalë nga mbrapa luftëtarëve shqiptarë.


Shumë prej jush keni mundur të shihni videon ku edhe dokumentohet oficeri rus i vrarë në zonën ku atë botë.Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, kishte rrëfyer për ngjarjen e cila atë botë ishte ngritur edhe në OKB për përfshirjen direkte të Rusisë në Kosovë.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link