“Mjekët më shkatërruar jetën përgjithmonë”, rrëfimi shokues i pacientes

Danniella Westbrook, një grua nga Britania e Madhe disa vite më parë vendosi të bënte operacion plastik hundën. Por sot ajo ka një mesazh për të gjithë ata që nuk ndihen rehat me pamjen e tyre.


Nuk ndihesha rehat me hundën time dhe vendosa ta bëja operacion, por jam penduar. Më shkatërruan jetën, nuk jam më si më parë. E kam shumë të vështirë edhe të marr frymë.
Kliko Linkun poshte per te shikuar videon

 

 

 

 

 

 

 

Link