U futën në shtëpi dhe gjetën muret me gjak, ajo që kishte bërë qeni i tyre i la të gjithë pa fjalë (VIDEO)

Anëtarët e një familje në Virginia të Shteteve të Bashkuara kishin mbetur të habitur kur u kthyen në shtëpinë e tyre dhe panë muret dhe dyshemenë e mbuluar në gjak, pasi qeni i tyre kishte sulmuar një hajn i cili ishte munduar të futet brenda derisa ata ishin jashtë.


Fillimisht Tristan Murrin dhe nëna e tij, nuk kishin vërejtur asgjë të pazakontë kur u futën në shtëpinë e tyre në Richmond.Por, kur Murrin pa qenin e tij Oden duke qëndruar me kokë lart krenar për faktin se kishte mbrojtur pragun e shtëpisë, ai e kuptoi se diçka kishte ndodhur.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link