URIME SHQIPTAR: Ja Kush është liruar sot nga burgu, feste për te gjithë

Ballisti, tifozi kuq e zi, Ismail Morina, tashmë është i lirisë, sipas vendimit të marrë nga Qeveria kroate tashmë, bëjnë të ditura burime tona.Lajmi për vendimin për lirimin e Ballistit tashmë është marrë dhe me këtë vendim është njohur edhe familja e Ballistit.


Bën të ditur ky burim i gazetës,që po ashtu ka qenë i përfshirë për të ndihmuar në lirimin e tij, madje një nga figurat kyqe, por që nuk dëshiron për shkak të funksionit ta bëjë publik identitetin e tij.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link