Mjekët operojnë urgjent 20-vjeçaren, shokohen nga ajo që shohin në stomak

Një vajzë në Mumbai të Indisë është detyruar t’i nënshtrohet një operacioni urgjent për shkak të dhimbjeve të tmerrshme që i vinin nga stomaku.
Ajo nuk hante dot dhe kishte vjellje të shpeshta.


Gjatë operacionit mjekët kanë mbetur të shokuar kur kanë hapur stomakun e 20-vjeçares. Ata i kanë nxjerrë një top me flokë me peshë një kilogramë.Vajza i kishte ngrënë ato për një kohë të gjatë derisa kishin filluar dhimbjet dhe të vjellat.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link