Kamarieri e lë pa fjalë vajzën me atë çka i shkruan në faturën e lokalit (FOTO)

Jemi në 2017-ën, por akoma ka njerëz që preferojnë metodat e vjetra të flirtimit dhe jo përdorimin e rrjeteve sociale.Mënyra klasike për t’i rënë në sy një vajze apo djali është të shkruarit e një letre dhe dërgimi i saj nëpërmjet postës.


Një vajzë ka shkruar pranë JOQ për këtë “incident” që i ka ndodhur teksa kishte shkuar për të pirë kafenë, i cili me sa duket nuk i ka pëlqyer shumë.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link