E tmerrshme ku e kap gjarprin, duhet të kemi kujdes dhe të kontrollojmë herë pas here (Video)

Nuk eshte e para video qe shohim qe gjarperinjte gjinden neper banjot e shtepive dhe ky fakt nuk dihet akoma se perse ato zgjedhin nje vend te tille.


Mbase per tu strehuar dhe fshehur a mbase edhe ne kerkim te ujit por kjo duhet thene qe eshte e tmerrshme. Gruaja e ka vene re rastesisht dhe ka thirrur emergjencen per te larguar ate nga banjo.
Kliko Linkun poshte per te shikuar videon

 

 

 

 

 

 

 

Link