Çka ndodhi kështu me Angela Merkelin

Pothuajse e gjithë bota ka kthyer sytë nga Gjermani, më saktësisht në Hamburg ku edhe është duke u mbajtur Samiti i G-20-ës, ku liderët botëror po diskutojnë për çështje të ndryshme.


Dhe si gjithmonë momente interesante nga ky takim janë shkrepur nga fotografët dhe kameramanët, të cilët ishin pozicionuar në çdo cep të sallës ku po zhvillohej takimi, transmeton Telegrafi.
Kliko Linkun e meposhte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

 

Link