Kur ishte 2 vjeç pinte 40 cigare në ditë, e pabesueshme si duket sot ky fëmijë

Varësia ndaj duhanit është një ndër më të vështirat për t’u hequr dhe sigurisht më të dëmshmet.
Ju kujtohet historia e djalit indonezian i cili në moshën 2-vjeçare tymoste deri në 40 cigare në ditë?!


Në periudhën kur mediat e publikuan rastin e Ardi Razi, të gjithë reaguan me shqetësim, aq sa edhe qeveria indoneziane urdhëroi që djali të merrej nën mbikëqyrjen e një specialisti për rehabilitim dhe për pastrimin e trupit të tij nga nikotina.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link