‘KIJAMET’ në Amerikë, Shikoni çka ndodhi atje për momentin (Video)

Pamje të reve apokaliptike kanë filluar të rrjedhin në Instagram, me njerëz të shumtë të cilët filluan të bëjnë panik.
Pamjet u kapën në Hinesville në Gjeorgji, SHBA më 31 gusht 2017.


Dhe filluan të ngjallnin frikë se fundi i botës po vjen.Retë duken sikur në ndonjë film apokaliptik, të mëdha dhe të zeza, duke lëvizur në drejtim të shtëpive, transmeton Gazeta Express.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link