Nëse i pëlqeni bananet, lexoni këto 10 fakte suprizuese. Fakti numër 6 është shumë i rëndësishëm

Banania është një frut tropikal popullor i cili është i pasur me vlera ushqyese të fuqishme që mund të trajtojë shumë sëmundje. Ato mund t’ju ndihmojnë të luftoni osteoporozën, verbërinë, depresionin, diabetin dhe kancerin e veshkave.


Këtu janë 10 përfitimet më të mira shëndetësore të bananes:1.Parandalon humbjen e kalciumit.Bananet përmirësojnë përthithjen e kalciumit dhe do të parandalojnë humbjen e kalciumit në trupin tuaj.
Kliko Linkun e poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link