Amerika ‘hap dyert’ për shqiptarët, ja llojet e vizave që jepen

Ambasada Amerikane publikon kriteret për të aplikuar për vizë të përkohshme punësimi. Janë mbi 15 lloje programesh për viza përmes të cilave mund të punësoheni në SHBA.


Konkretisht në një publikim të fundit thuhet se vizat e punës janë të specifikuara, ndaj ju duhet të jeni i kualifikuar për punën që doni të bëni. Ndërkohë punëdhënësi duhet t’ju bëjë peticion pune me USCIS dhe vetëm pasi peticioni është miratuar ai vjen në Ambasadë për shqyrtimin e vizës.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link