Foshnja lind me 7 dhëmbë në gojë, shokohen mjekët: Ja çfarë e ka shkaktuar

Të gjithë e dimë se foshnjet përgjithësisht lindin pa dhëmbë dhe procesi i daljes së kicave është shumë i vështirë si për bebin edhe për nënën, për shkak se shoqërohet me temperaturë, dhimbje të foshnjës dhe përkujdes të pafund të nënës.


Mirëpo, diçka krejt ndryshe ka ndodhur me një foshnjë, i cili është i pari në botë që ka ardhur në jetë duke pasur 7 dhëmbë në gojë. Prayan Sharma iu nënshtrua një kujdesi intensive në Indinë perëndimore pasi erdhi në jetë më 30 qershor.
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link