E la nënën në shtëpinë e pleqve, kur shkoi ta takojë, ajo i tha diçka që e la pa fjalë

Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e te moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa ma shpejt pasi nëna e tij po e jepte shpirt.Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit.


Tha: Po, biri im.. të lutem pajise shtëpinë e te moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime , sepse shume netë kam fjetur e uritur.
Kliko me poshte per te lexuar te plote

 

 

 

 

 

 

 

Link