Cipras jep personalisht një lajm të shkëlqyer për shqiptarët në Greqi


“Duam të thjeshtojmë dhe përshpejtojmë procedurën e dhënies së nënshtetësisë, sidomos për sa i përket procedurës së dhënies së intervistës, të grumbullimit të dokumenteve dhe kohës që nevojitet”, është shprehur kreu i qeverisë helene, sipas gazetës greke “Kathimerini”.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER