Vjen urdhëri i parë nga Specialja, organizohet arrestimi i parë


Kryredaktori i TV Sitel, Dragan Pavlloviq – Llatas është një nga gazetarët e pasur që ka përfituar nga pushteti i VMRO-DPMNE.Janë shtëpi, banesa dhe makina luksoze në pronësi të tij. Shtëpitë luksoze bashke me ranç janë në Zelenikovë, në periferi të Shkupit.Pas kesaj eshte dhene urdheri i arrestimit te tij.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER