Polici ia shpëtoi jetën 18 vite më parë, ja çfarë bëri ajo për të
shblshtoday

Polici ia shpëtoi jetën 18 vite më parë, ja çfarë bëri ajo për të


Në vitin 1998, polici Peter Getz mbajti Josibelk Aponte në krahët e saj pas shpërthimit të zjarrit në apartamentin ku ajo jetonte.Getz, një polic patrolues në atë kohë, ia dha ndihmën e parë vajzës 5-vjeçare në veturën e policisë dhe nxitoi për ta dërguar në spital.18 vite më vonë, Josibelk e kërkoi shpëtimtarin e saj dhe krijoi një lidhje të mahnitshme me të.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER