Si duhet të veproni kur ju ngec një ushqim në fyt dhe nuk keni asnjë tjetër pranë


1. Uluni në dysheme dhe duart vendosni në pozitë sikur dëshironi të bëni pompa,2. Hapni duart dhe rrëzohuni me gjoks në dysheme. Rënia shpejt do të dërgojë sasi të madhe ajri në mushkëritë tuaja dhe kështu do të largojë copën e bukës apo diçka tjetër që pengon rrugët e frymëmarrjes.3. Nëse nuk arrini sukses herën e parë, përsëriteni edhe njëherë.
MOS I HUMB TJERAT,KLIKO POSHTE PER ME TEPER