Nëse mendoni se katër, e keni gabim – shikojeni dhe provojeni ta gjeni përgjigjen e saktë


Në internet është shfaqur një fotografi/iluzion optik i cili paraqet një fotografi gjithashtu të qarkulluar edhe në vitet e 80-ta.E pyetja që vjen me këtë iluzion optik është e thjeshtë.Ajo është: Sa këmbë ka ky elefant?Dhe siç thuhet më tej, në përshkrimin e fotografisë, disa nga ju do të thoni “katër” – dhe do të gaboheni.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER